Ανοικτός είναι πλέον ο πόλεμος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου με αφορμή τις νέες συνωμοσιολογικές θεωρίες του δεύτερου σε συνέντευξη που παραχώρησε και ανέλυσε – με τη δική του οπτική- τα γεγονότα του 2015 αλλά και τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η απάντηση της Κουμουνδούρου σε όσα υποστήριξε ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος, προκάλεσαν το πρωί της Πέμπτης την οξύτατη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για κατασκευαστή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας.

Ο άλλοτε υπουργός Άμυνας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θα άφηνε βεβαίως να πάει χαμένη η δημοσιότητα που απέκτησε ξαφνικά η κόντρα του με την Κουμουνδούρου και με μήνυμά του στο Twitter συνοδευόμενο από μια φωτογραφία, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αποκαλύψει κι άλλα, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Κατά δήλωσή του, όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

Όπως γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του, «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».