Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:00.

Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής που έγινε θεσμός, τα Mad Video Music Awards, συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια ζωής με μια διοργάνωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μάλιστα, φέτος, ο παλμός των «Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» ξεπέρασε τα όρια της πρωτεύουσας, εξαπλώθηκε σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρίο, Κέρκυρα, Σκιάθο, Πάρο και πολλά ακόμα σημεία της ελληνικής επικράτειας με απίθανα parties.

Τη βραδιά των «Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ», συνολικά 10.000 κόσμος βρέθηκε στο TaeKwon Do για να παρακολουθήσει live την μεγάλη απονομή. Τη βραδιά άνοιξε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης με ένα δυναμικό set που «ζέστανε» κοινό και διοργανωτές. Ακουλούθησαν 18 απονομές βραβείων από 22 απονεμητές-έκπληξη, 22 εντυπωσιακά live acts και ανατρεπτικές καλλιτεχνικές συνεργασίες σε ένα φαντασμαγορικό show.

Αρκεί μόνο να πούμε ότι στο 383 τ.μ. stage εμφανίστηκαν συνολικά 50 καλλιτέχνες που πλαισιώθηκαν από 6ο χορευτές.

Επιπλέον, για τη διοργάνωση της λαμπερής βραδιάς χρειάστηκαν 140 μέρες προετοιμασίας και 56 ώρες προβών μέσα σε 4 μέρες, ενώ τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συμβολή των συνολικά 1.100 ατόμων που εργάστηκαν backstage.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τη μοναδική αυτή καλοκαιρινή φιέστα της μουσικής, τα Mad Video Music Awards έρχονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αποκλειστικά στο Mega την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:00. Και μάλιστα, την ώρα της μετάδοσης θα υπάρχει, παράλληλα, νοηματική διερμηνεία του προγράμματος μέσα από το live stream του Mega και την υβριδική πλατφόρμα Mega Play, καθιστώντας τα «Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» προσβάσιμα για όλους τους τηλεθεατές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.