Είναι κοινό μυστικό: τα καλύτερα ταξιδιωτικά tips για τον τόπο που επισκέπτεσαι, τα έχουν πάντα οι ντόπιοι. Για αυτό και στο νέο τόμο του απόλυτου οδηγού για το ελληνικό καλοκαίρι, του θρυλικού περιοδικού «Διακοπές» που έσβησε φέτος 55 κεράκια, insiders ορισμένων από τις πιο αγαπημένες μας περιοχές της Ελλάδας μάς αποκαλύπτουν όσα λατρεύουν στον τόπο τους και τις ομορφιές που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσουμε όσο βρισκόμαστε εκεί. Πριν ξεφυλλίσουμε τις 360 χορταστικές σελίδες του και εξερευνήσουμε τους 136 υπέροχους ελληνικούς προορισμούς που παρουσιάζει, συστηνόμαστε με τους ανθρώπους που τους γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Μιχάλης Χριστουλάκης

Τουρισμός/Ξενοδοχειακά, Χανιά

Τι είναι ευεξία, ευζωία, καλή και ποιοτική ζωή για εσάς;

Χρειάστηκε χρόνος να γνωρίσω τον εαυτό μου ώστε να ανακαλύψω όλα όσα μου δίνουν ψυχική ηρεμία, σωματική ενέργεια και ικανοποίηση στη ζωή μου.

Πώς βιώνετε την ευεξία στην καθημερινότητά σας;

Μεγάλωσα στα Χανιά, έναν τόπο όπου οι αγνές πρώτες ύλες βρίσκονται σε αφθονία και η επαφή με τη φύση είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Το σερφ είναι αγαπημένη δραστηριότητά που μου μεταφέρει χαρά και ενέργεια μαζί με κάθε κύμα. Η ενασχόληση με αυτό συμβάλλει στην εσωτερική γαλήνη, αφήνοντας πίσω το άγχος.

Σε έναν επισκέπτη θα πρότεινα:

Τα Χανιά, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη, προσφέρουν μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία δραστηριοτήτων τόσο στο βουνό όσο και στη θάλασσα, όλες τις εποχές. Τα windsurf και kitesurf, με αρκετές σχολές στο βόρειο παραλιακό άξονα των Χανίων και στο Ελαφονήσι. Οι εκδρομές με sup, οι πεζοπορίες και η αναρρίχηση πραγματοποιούνται τακτικά.

Για φαγητό:

Πρωινό στο Sandbar, στο Κουμ Καπι δίπλα στην θάλασσα για smoothies και vegan αγγλικά κέικ που φτιάχνει η όμορφη Μπρίτζετ κάθε πρωί. Οπωσδήποτε περάστε από τη Μπουγάτσα Χανίων. Ο Τωμαδάκης θα σας υποδεχτεί πάντα χαρούμενος και θα σας σερβίρει της, μακράν, καλύτερη γλυκιά μπουγάτσα. Στον Κύπρο Κουντούρη, ένα μαγαζί εμπειρία, από διακόσμηση μέχρι τον τρόπο που ο Παναγιώτης (ιδιοκτήτης) παραγγέλνει αυτός για σένα, θα βρεις τα πιο ωραία κρεατικά στην σχάρα και τυροκομικά.

Ανακαλύψτε ξανά τη χώρα μας στην ειδική έκδοση «Διακοπές» που κυκλοφορεί σε επιλεγμένα περίπτερα. 55 χρόνια τώρα ξέρουμε την Ελλάδα καλύτερα από όλους.