Η αληθινή αγάπη νικά.
Ένας έρωτας που γεννήθηκε μέσα στα φαινομενικά απροσπέλαστα εμπόδια βρήκε τελικά χώρο να ανθίσει φέρνοντας κοντά δύο νέους ανθρώπους, τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Το μεγάλο φινάλε της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» επιφυλάσσει μεγάλες χαρές για τους αγαπημένους μας ήρωες θυμίζοντας σε όλους μας ότι η αγάπη είναι η σημαντικότερη κινητήριος δύναμη.

Απόψε στις 21:00 στο MEGA το πολυαναμενόμενο φινάλε.

Επεισόδια 140 & 141-τελευταίο (Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21:00)

H Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. H Κασσιανή είναι σε δύσκολη θέση, καθώς η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. O Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό και παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βίκο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ευτυχία καταρρέει μπροστά στο άψυχο σώμα του γιου της. Η Ελισάβετ βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.

Ο Πέτρος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Ελισάβετ για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η Κασσιανή, φυλακισμένη, ζητάει μετάνοια από τον Μητροπολίτη. Η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, όταν παράλληλα έρχεται στο χωριό ο Θέμης που τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Η Αλεξία έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο. Θα καταφέρει να ξεφύγει ο Βίκος από τον Θέμη; Τι θα συμβεί στην τελευταία συνάντηση του Βίκου με την Φιλαρέτη; Ποιο θα είναι το τέλος της σχέσης του Πέτρου με την Ελισάβετ;

Δείτε το τρέιλερ