Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντόνα δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για βακτηριακή λοίμωξη την περασμένη εβδομάδα. Η 64χρονη Βασίλισσα της ποπ εξακολουθεί να είναι «αδύναμη και πολύ κουρασμένη» και περνάει πολύ χρόνο στο κρεβάτι, όπως ισχυρίστηκαν πηγές από το περιβάλλον της Μαντόνα στο TMZ την Τετάρτη.

Οσο για το πολυαναμενόμενο νέο τουρ της, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε τελικά θα ξεκινήσει. Το σίγουρο είναι ότι, όπως ανακοίνωσε και την περασμένη εβδομάδα μέσω Instagram ο εδώ και πολλά χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary, εκείνο που προέχει είναι η υγεία της και οι αφοσιωμένοι φαν της θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή έως ότου η ίδια αισθανθεί και πάλι δυνατή και έτοιμη να ανέβει στη σκηνή. Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του TΜΖ, η ίδια δεν έχει συζητήσει προς το παρόν με κανέναν επί του θέματος.

View this post on Instagram

A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

Την ίδια στιγμή πάντως που κυκλοφορούν φήμες για πιο αργή ανάρρωση της Μαντόνα, η εδώ και χρόνια καρδιακή της φίλη Rosie O’Donnell καθησύχασε μες στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσα από τα social media τους θαυμαστές, οι οποίοι κυριολεκτικά την βομβάρδισαν με ερωτήσεις, ότι η τραγουδίστρια αναρρώνει και ότι «σε γενικές γραμμές είναι πολύ δυνατή».

Η Μαντόνα φέρεται να είχε έναν μήνα πυρετό γεγονός που οδήγησε στο να βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και να διασωληνωθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας την περασμένη εβδομάδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η Μαντόνα περιβάλλεται από την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς της. Οι γιοι της Rocco Ritchie και David Banda εθεάθησαν να πηγαινοέρχονται στο σπίτι της στο Upper East Side, παρέχοντάς της την απαραίτητη συναισθηματική δύναμη και ενθάρρυνση, ενώ η μεγαλύτερη κόρη της τραγουδίστριας, Lordes Leon, 26 ετών, φέρεται να ήταν στο πλευρό της Μαντόνα 24/7.

Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο αμείωτο ενδιαφέρον εδώ και μέρες για την υγεία της και συνεχίζουν να στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση. Ολοι ελπίζουν πως η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητα της Μαντόνα, μαζί με την αμέριστη υποστήριξη των αγαπημένων της προσώπων, θα συμβάλουν στην ανάρρωσής της. Καθώς ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία περαιτέρω ενημερώσεις για την υγεία της, το κύμα αγάπης και συμπαράστασης υπενθυμίζει πόσο μεγάλη επίδραση είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της θρυλικής καριέρας της και έχει η Μαντόνα.