Ενα μόνο 24ωρο αφού ο μάνατζερ της βασίλισσας της ποπ, Guy Oseary, ανακοίνωσε μέσω Instagram πως η 64χρονη τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου παρέμεινε για κάποιες μέρες λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης, οι φήμες για περαιτέρω επιδείνωση της υγείας της φουντώνουν και πάλι.

View this post on Instagram

A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΤΜΖ, η Madonna ναι μεν βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της, δεν έχει ξεπεράσει δε το πρόβλημα υγείας της. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να κάνει ανεξέλεγκτους εμετούς από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και η μόλυνση εξακολουθεί να επηρεάζει το σώμα της.

Είναι τόσο άρρωστη που δεν μπορεί να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη όπου αναρρώνει από το βράδυ της Τετάρτης, όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Madonna είχε πυρετό για περισσότερο από ένα μήνα που προηγήθηκε της εισαγωγής της στο νοσοκομείο, κρατώντας το μυστικό από όλους. Φοβόταν ότι αν ζητούσε ιατρική φροντίδα, θα έθετε σε κίνδυνο την επερχόμενη περιοδεία της για την οποία δούλευε τόσο σκληρά. Η καθυστέρηση έκανε τη μόλυνση πολύ χειρότερη.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνις είχε προαναγγείλει την αναμενόμενη περιοδεία Celebration Tour από τον περασμένο Ιανουάριο, λέγοντας στους θαυμαστές της ότι ήθελε να τιμήσει την 40ή επέτειο της καριέρας της με τις επερχόμενες συναυλίες, αποτίοντας παράλληλα φόρο τιμής στη Νέα Υόρκη.

Η Madonna είχε αντιμετωπίσει τελευταία φορά πρόβλημα υγείας στα τέλη του 2020, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου, 11 μήνες μετά τον τραυματισμό που υπέστη κατά την περιοδεία της Madame X, που την ανάγκασε να ακυρώσει αρκετές συναυλίες της στη Βόρεια Αμερική.

Κατά τη διάρκεια ενός special Q&A στο πλαίσιο της περιοδείας της Madame X Presents: Madame X το 2021, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την επώδυνη επέμβαση.

«Επιτρέψτε μου να είμαι πραγματικά ειλικρινής μαζί σας – συνήθιζα να είμαι σχεδόν μανιακή με τη γυμναστική/προπόνηση», είχε πει τότε. «Πιθανότατα το ξέρετε αυτό, σωστά;… Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου – δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά κουτσαίνω πολύ- πονούσα περισσότερο από όσο έχω πονήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι μια βιονική γυναίκα – έκανα εγχείρηση αντικατάστασης ισχίου».

«Λοιπόν, πώς θα μείνω σε φόρμα; Όλα είναι στο μυαλό σου… Λέγεται θέληση, λέγεται κανένας δεν θα με σταματήσει, και το πώς μένω σε φόρμα είναι ότι κανένας δεν θα με σταματήσει. Και το πώς μένω σε φόρμα είναι ότι δεν πιστεύω στους περιορισμούς», είχε προσθέσει ακόμη η Madonna.