Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουλίου στη λεωφόρο Κηφισίας όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε φρεάτιο, στο οποίο είχε αφαιρεθεί το καπάκι και στη συνέχεια κατέληξε με δύναμη στον τοίχο.

«Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα μικρότερο αυτοκίνητο θα είχα σκοτωθεί» είπε ο κ. Δημήτρης, οδηγός του οχήματος, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Όπως περιέγραψε δεν αντιλήφθηκε το ακάλυπτο φρεάτιο μέχρι που ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο. «Το μόνο που άκουσα ήταν ένα γκουπ, ένα μεγάλο θόρυβο. Το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσα με δύναμη πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Με το που έπεσα στο φρεάτιο έσπασε όλο το μπροστινό σύστημα και το αυτοκίνητο γύριζε σαν τρελό. Η πίσω ρόδα έσπασε χτυπώντας μετά στον τοίχο», δήλωσε.

Το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο οδηγός δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με την Περιφέρεια, καθώς αναμένει το πόρισμα του ατυχήματος από την Τροχαία και την ασφαλιστική.