Νεκρός βρέθηκε σήμερα ο 48χρονος Γερμανός που αναζητούνταν στην περιοχή Πόρτο Γερμενό. Ο 48χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του, από σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ, σε φαράγγι κοντά στον Άγιο Κυπριανό.

Ο άτυχος άνδρας, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ήταν αγνοούμενος από την περασμένη Πέμπτη 29 Ιουνίου και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί το περασμένο Σάββατο 1η Ιουλίου στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου.

Τη δήλωση εξαφάνισης έκανε το πρωί του Σαββάτου στο ΤΑ Κορωπίου η 41χρονη σύντροφός του, η οποία ανέφερε ότι ο 48χρονος είχε φύγει με το μισθωμένο αυτοκίνητό του, για άγνωστη περιοχή, προκειμένου να περπατήσει στη φύση, το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας της τηλεφώνησε και της έστειλε φωτογραφίες από σημείο όπου υπήρχαν πεύκα μέχρι τη θάλασσα, χωρίς να αναφέρει την περιοχή.

Έκτοτε του τηλεφωνούσε εκείνη και ενώ το τηλέφωνό του καλούσε, ο 48χρονος δεν απαντούσε. Για αυτόν τον λόγο η γυναίκα προχώρησε στη δήλωση εξαφάνισης, που σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Super puma στις έρευνες

Από την έρευνα, η οποία ξεκίνησε αμέσως, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 48χρονου εξέπεμπε σήμα από την κεραία της Θίσβης Βοιωτίας και σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από τη βάση.

Σε συνδυασμό και με τις φωτογραφίες οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Γερμενό, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου super puma της Πυροσβεστικής, όπου χθες βρέθηκε το μισθωμένο αυτοκίνητο.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν με εντατικότερο ρυθμό, τόσο στη στεριά όσο και από το Λιμεναρχείο Κορίνθου στη θάλασσα, μέχρι που ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα εντόπισε τον άτυχο άνδρα νεκρό στο φαράγγι.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το ΤΑ Κορωπίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ