Η Ελισάβετ μπαίνει στο νοσοκομείο. Η Φιλαρέτη παρακολουθεί κρυφά την Αλεξία με σκοπό να την οδηγήσει στον Βίκο. Ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν ότι η Πολυξένη κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα στις Αρχές και ενημερώνουν την αστυνομία.

Η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να πείσει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η απρόσμενη επιστροφή της Κύρας σοκάρει την Αλεξία. Ο Θέμης ενώνει τις δυνάμεις του μαζί της για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο.

Η Ελισάβετ μαθαίνει το φύλο του μωρού που περιμένει. Με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Πέτρος να της δείξει ότι πραγματικά νοιάζεται για εκείνη; Ο Βίκος συναντά τη Φιλαρέτη.

Απόψε στις 22:50 στο MEGA η συνέχεια.

Πρωταγωνιστούν:  Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA
Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.