Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, την ανατολική Στερεά αλλά και σε τμήματα της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. Τοπικές μπόρες και καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονία και της Θράκης.

Στα πεδινά και παραθαλάσσια της ηπειρωτικής χώρας, οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες. Στο Ιόνιο και το Αιγαίο θα επικρατήσουν λίγες τοπικές νεφώσεις και πολύ μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία στα δυτικά ηπειρωτικά θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια ηπειρώτικα στους 34 και στα 30 – 32 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί και βοριάδες στα Επτάνησα 3 – 6 μποφόρ.

Στην περιοχή της Αττικής αναμένονται τοπικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, Τοπικές μπόρες και καταιγίδες θα σημειωθούν στα χαμηλότερα υψόμετρα, ενώ από το απόγευμα και έπειτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 23 – 34 βαθμούς Κελσίου με βοριάδες από 3 – 6 μποφόρ.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και βροχές μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία από 22 – 34 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 5 μποφόρ.