Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 6χρονο κοριτσάκι από τη Ρωσία όταν το jet ski που οδηγούσε ο πατέρας της συγκρούστηκε με άλλο που οδηγούσε φιλικό τους πρόσωπο στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει το philenews.com, μια οικογένεια βγήκε ανοιχτά του Lady’s Mile με δύο τζετ σκι -ένα από τα οποία φέρεται να οδηγούσε ο πατέρας και επέβαινε η 6χρονη ενώ το άλλο φέρεται, σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης να οδηγούσε η μητέρα της με ακόμα ένα ανήλικο παιδί, ενώ άλλα κυπριακά Μέσα κάνουνη λόγο για φιλικό πρόσωπο της οικογένειας της 6χρονης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των jet ski με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 6χρονη.

Φουσκωτό σκάφος από το γιοτ της οικογένειας μετέφερε το κοριτσάκι στην στεριά με τους δικούς της να ζητούν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την μικρή και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα.

Σηειώνεται πως στο σημείο κατέφθασαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και της Λιμενικής Αστυνομίας για επιτόπιες εξετάσεις και διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.