Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη σύζυγό του, Μαρέβα.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Είσαι το στήριγμα μου και η καλύτερη μαμά!» έγραψε χαρακτηριστικά, ποστάροντας μια κοινή φωτογραφία τους.

«Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου»

Ο πρωθυπουργός έχει εκφράσει επανειλημμένα την αγάπη του για την οικογένειά του, τόσο για τη σύζυγο, όσο και για τα τρία του παιδιά. Την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές, ολοκληρώνοντας την επινίκια ομιλία του, δεν παρέλειψε να πει «ευχαριστώ» στην οικογένειά του, με τη φωτογραφία της αγκαλιάς των τεσσάρων να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Δούλεψα πολύ σκληρά για να φθάσω ως εδώ, προσπαθώντας συνέχεια να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει όμως χωρίς τους συνεργάτες μου τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς. Όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, στη Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο, στη Δάφνη. Με τον τρόπο τους με κράτησαν πάντα προσγειωμένο ώστε να μπορώ να ακολουθώ όσο μπορώ τους στίχους του ποιητή «να ονειρεύεσαι μπορείς, χωρίς να γίνεις δούλος των ονείρων και κυρίως με τα πλήθη να μιλάς και να κρατάς την αρετή σου» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Δυναμική και αυτόνομη γυναίκα»

Και προεκλογικά, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πολλές αναφορές στη σύζυγο και την οικογένειά του. «Η Μαρέβα είναι μια εξαιρετικά δυναμική και αυτόνομη γυναίκα, που πατάει καλά στα πόδια της, έμαθε στις κόρες μας πρώτα έμαθε να διεκδικούν, να στέκονται με αυτοπεποίθηση απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία. Είμαι υπερήφανος και για τα τρία μου παιδιά, ειδικά τα κορίτσια μου είναι σύγχρονα, πάνω από όλα άνθρωποι, που νοιάζονται για τον άνθρωπο που πονάει, που βοηθούν πολύ διακριτικά άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκες» είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Το μήνυμα που περάσαμε ως γονείς στα παιδιά μας ήταν ότι είστε προνομιούχα παιδιά, σας έδωσε ο Θεός πολλά χαρίσματα, μεγαλώνετε σε οικογένεια που σας έδωσε εφόδια, σκεφτείτε τι πρέπει εσείς να επιστρέψετε στην κοινωνία και πώς μπορείτε να είστε όχι μόνο πετυχημένοι ώστε να είστε χρήσιμες στην κοινωνία» ανέφερε.

«Έχουμε περάσει και με τη Μαρέβα μεγάλες οικογενειακές δυσκολίες»

Σε άλλη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει ότι δυσκολεύεται να καταπιεί τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαρέβα. «Εγώ ένα πράγμα το οποίο δύσκολα μπορώ να καταπιώ είναι τις προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα στη γυναίκα μου» είχε πει χαρακτηριστικά.

Δεν είχε διστάσει να αναφερθεί και στα προβλήματα που έχουν περάσει στον γάμο τους. «Έχω ζητήσει τη βοήθεια ειδικού. Κάνετε πάρα πολύ καλά όταν μιλάτε ανοιχτά για την ψυχική υγεία. Χρειάζεται πολύ συγκροτημένη απάντηση από την πολιτεία. Έχουμε περάσει και με τη Μαρέβα μεγάλες οικογενειακές δυσκολίες. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο για να σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση».