Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραμένει ένας άκρως γοητευτικός άνδρας, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη του νιότη.

Καλογυμνασμένος, απόλυτα fit, υπέρκομψος (μέσα στο γνωστό του κλασικό στυλ με το σκουρόχρωμο κοστούμι και το μεταξωτό λευκό πουκάμισο, ανοιχτό μπροστά) με χειροποίητα δερμάτινα παπούτσια μεγάλου ιταλικού οίκου και το αγαπημένο του Omega ρολόι στο χέρι.

Οι λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι από ολόκληρο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά – αλλά όχι να «αγγίξουν» – τον διάσημο star σε ένα super event που διοργάνωσε η διεθνής ωρολογοποιία Omega στη Μύκονο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έφθασε στο νησί του Αιγαίου με private jet, προερχόμενος από τη Γαλλία. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι, όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, πρεσβευτής εδώ και χρόνια της παγκόσμιας ωρολογοποιίας Omega. Ενα legendary celebration για τα 75 χρόνια του οίκου.

Ο Τζορτζ δεν θα μπορούσε παρά να «πετάξει» στη Μύκονο, το δημοφιλές ελληνικό νησί, που επελέγη από τους ιθύνοντες του brand, ως ο απόλυτος προορισμός για τη μεγάλη γιορτή.

Και η Ναόμι Χάρις…

Στη Μύκονο και η βρετανίδα superstar Ναόμι Χάρις, υποψήφια για το Οσκαρ β’ γυναικείου ρόλου στην ταινία «Moonlight» αλλά και δημοφιλής διεθνώς για τον ρόλο της Μάνιπενι, σε δύο ταινίες James Bond με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ (επίσης πρεσβευτής της Omega).

To Omega’s Speedmaster Watch Event (75 χρόνια) πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα κινηματογραφικού τύπου θέαμα, στην παραλία της Λιας και εμείς ήμασταν οι μόνοι από τον ελληνικό Τύπο που είχαμε την πολυπόθητη πρόσκληση.

Δώσαμε το «παρών» λοιπόν στο super dinner (τραπέζια γεμάτα κεριά, λευκά λουλούδια και εκπληκτικά φαγητά) και το πάρτι που ακολούθησε στην παραλία.

Ο Κλούνεϊ έδειχνε πανευτυχής. Ηρεμος, απολάμβανε τη συζήτηση με τον Ρέιναλντ Εσλιμαν, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Omega και το τοπίο που απλωνόταν μπροστά του, πραγματικά φαντασμαγορικό. Η Μύκονος έλαμπε και πάλι.

Οι τουρίστες άρχισαν να επιστρέφουν, ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς, που βγάζει προς τα έξω το πραγματικά όμορφο, ευεργετικό, εξωστρεφές πρόσωπο του νησιού (συζητούσε για ώρα με τον Κλούνεϊ), ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

Η Μύκονος «επιστρέφει» λαμπερή παρά τα προβλήματα. Ο Κλούνεϊ είναι ο καλύτερος διαφημιστής της.

Δείτε φωτογραφίες

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑ ΝΕΑ