Ένα πολύ άγριο περιστατικό κακοποίησης ζώων που φαίνεται να έλαβε χώρα την Τρίτη (27/6) έφερε στο φως της δημοσιότητας ο «Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων», όπου φαίνεται ένας οδηγός να σέρνει έναν σκύλο με το αυτοκίνητό του σε κεντρικό δρόμο του νησιού.

Το βασανιστήριο για το άτυχο ζωάκι που ήταν δεμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σταμάτησε όταν ένας οδηγός, βλέποντας τη σοκαριστική εικόνα, έκανε νόημα στον οδηγό για να σταματήσει. Όπως καταγγέλλει ο «Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων» μετά τη σύσταση, ακινητοποίησε το όχημα, κατέβηκε από το ΙΧ και στη συνέχεια έβαλε το σκυλί μέσα στο πορτ-μπαγκάζ.

Η καταγγελία του Ομίλου

«Μόλις λίγες μέρες μετά τη κατσικούλα που έσερνε αυτοκίνητο, έχουμε και άλλο περιστατικό. Λάβαμε σήμερα αυτό το βίντεο… έγινε χθες,27 Ιουνίου, λίγο μετά τη διασταύρωση του κόμβου Πάστρα. Περίπου στις 15.00 . Το σκυλί το είχε λέει στο πορτ-μπαγκαζ και του έπεσε…δεμένο με σύρμα…άλλοι οδηγοί του κάνανε νόημα να σταματήσει ,το έκανε και κατέβηκε. Πέταξε ξανά το σκυλί μέσα στο πορτ-μπαγκαζ χωρίς καν να δει αν είναι τραυματισμένο».

«Έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε στις Αρμόδιες Αρχές και αναμένουμε άμεσα τις ενέργειες τους. Παρακαλούμε αν υπάρχουν και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν το περιστατικό στην αστυνομία!».