Τους λόγους που διαγράφηκε από τους Σπαρτιάτες και τις απειλές που δέχτηκε περιέγραψε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

«Δημόσια δεν είχα καλή αντιμετώπιση, πίσω από τις κάμερες με στήριξαν και τα μέλη του κόμματος και ο πρόεδρος, ο οποίος δήλωσε ότι θα σκεφτεί τι θα κάνει και κατόπιν μετέβη σε αυτή την ανακοίνωση, χωρίς να έχω επίσημη ενημέρωση, μου το έστειλαν άλλοι. Η ανακοίνωση είχε γίνει μία εβδομάδα πριν τις εκλογές και επειδή τυο όνομά μου είχε εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και συμμετείχα στις εκλογές» είπε αρχικά.

Για τον λόγο της διαγραφής της από το κόμμα εξήγησε η ίδια: «Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου μέσω social media υπήρξαν αντιδράσεις από κάποιους ακροδεξιούς ανθρώπους που τηλεφωνούσαν στο κόμμα κι έλεγαν ότι αν δεν φύγω από το ψηφοδέλτιο τότε δεν θα ψηφίσουν το κόμμα. Είμαι ηθοποιός, μοντέλο».

«Μου έλεγαν ότι αν με πετύχουν έξω θα με δείρουν»

«Το 99% των μηνυμάτων από το κόσμο ήταν θετικά και με στήριζαν. Υπήρξε ένα πολύ μικρό ποσοστό μηνυμάτων που ήταν ακραία, υβριστικά, είναι αισχρό κι ακόμα ντρέπομαι να διαβάσω αυτά τα μηνύματα. Κάποια ήταν κι απειλητικά που μου έλεγαν ότι αν με πετύχουν έξω θα με δείρουν, είμαι τελειωμένη, είμαι συστημικό σκουπίδι. Επειδή στα πλαίσια της δουλειάς μου έχω κάνει κάποια καλλιτεχνικά γυμνά μου έλεγαν ότι είμαι η ντροπή του εθνικισμού και με αποκαλούσαν ιερόδουλη» περιέγραψε.

Για το αν της είπαν κάτι για τον Ηλία Κασιδιάρη η Δομινίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μου είχαν πει τίποτα για τον Ηλία Κασιδιάρη. Μου πρότεινε ένας γνωστός μου να κατέβω υποψήφια με το κόμμα και το δέχθηκα. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η διαγραφή μου από το κόμμα για αυτό τον λόγο». Καταλήγοντας ανέφερε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα των Σπαρτιατών, ακόμα κι αν της ζητηθεί να επιστρέψει.