Στην Εντατική για αρκετές ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί η Μαντόνα, καθώς σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, η «βασίλισσα» της ποπ ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, ωστόσο πλέον αναρρώνει.

Σε δήλωσή του, ο μάνατζερ Guy Oseary ανέφερε ότι η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ» έγραψε. «Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση» είπε συγκεκριμένα.

«Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία» πρόσθεσε.

Η Μαντόνα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, για την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της. Η περιοδεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από το Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου.

«Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες» καταλήγει ο Guy Oseary.