Έχει γούρια ο Πρωθυπουργός και τα κρατά καλά. Αυτό αποκαλύπτει ο «ΒΗΜΑτοδότης» και φυσικά τα καταμετρά.

Γούρι ήταν να παρακολουθήσει και πάλι τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία της ΝΔ μαζί με την Μαρέβα και τα παιδιά του. Γούρι ήταν να μετρά ημερομηνίες.

Και στην ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο εμφανίστηκε με γούρια. Πρώτα απ΄ όλα την γραβάτα, ήταν ακριβώς η ίδια που φορούσε όταν πρωτο-ορκίστηκε Πρωθυπουργός το 2019. Δεύτερον το ρολόι του, δώρο από τη Μαρέβα. Η Μαρέβα είχε χαράξει πίσω στο ρολόι τον αριθμό 158, όσους δηλαδή βουλευτές είχε η ΝΔ όταν έγινε για πρώτη φορά κυβέρνηση. Αυτό το ρολόι φορούσε και χθες και δεν χρειάστηκε να το αλλάξει, αφού πάλι 158 βουλευτές έχει εκλέξει η ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δήλωση του μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν ξέχασε και τον αγαπημένο του ποιητή.

Όπως υπογραμμίζει ο ΒΗΜΑτοδότης, ίσως οι περισσότεροι να το προσέξατε ότι κλείνοντας την δήλωσή του το βράδυ των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε Μαρέβα, παιδιά, συνεργάτες έκλεισε με ένα ποίημα. Τι είδους ποίημα; Το «Αν» (If), του αγαπημένου του Άγγλου ποιητή Ράντγιαρντ Κίπλινγκ βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1907 «για τη δύναμη της παρατήρησης, την πρωτοτυπία της φαντασίας, την αρρενωπότητα των ιδεών και το αξιοσημείωτο αφηγηματικό ταλέντο που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες αυτού του παγκοσμίου φήμης συγγραφέα.