Πρώτη μέρα στη δουλειά για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Ισπανό προπονητή των Ερυθρολεύκων να υποδέχεται χθες (22/6) τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας. Δεκαοχτώ παίκτες τέθηκαν υπό τις οδηγίες του, με εξαίρεση τους διεθνείς, οι οποίοι έχουν άδεια για να ξεκουραστούν.

Οι Ερυθρόλευκοι υποβλήθηκαν σε εργομετρικές μετρήσεις και σήμερα θα συνεχίσουν με προπόνηση. Ο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τα τρία φιλικά που θα δώσει στην Αυστρία σύμφωνα με το Mega.

«Έχουμε πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για να γίνουμε μία ομάδα ισχυρή, η οποία θα μεταδώσει με θετικό τρόπο, θα επηρεάσει και θα προσφέρει στους φιλάθλους μας όλα αυτά τα ωραία πράγματα, τα ωραία συναισθήματα που δίνει ο Ολυμπιακός. Πάμε, είμαστε ο Ολυμπιακός!» δήλωσε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στο Κορωπί έφτασε η ώρα του αντίο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης λίγο πριν ταξιδέψει στην Τραπεζούντα, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε τους παλιούς συμπαίκτες του.