Με ραγδαίους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στην Κω αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) οι  δικαστικές Αρχές άσκησαν δίωξη για ανθρωποκτονία εναντίον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Εις βάρους του 32χρονου είχε ασκηθεί μόνο δίωξη για το αδίκημα της αρπαγής ωστόσο τα νέα στοιχεία οδηγούν τις Αρχές να κινηθούν διαφορετικά.

Ξεσπούν οι γονείς της 27χρονης

Μέσω του MEGA ο πατέρας της 27χρονης ξεσπά και τονίζει πως ο συλληφθείς λέει ψέματα και ότι ποτέ η κόρη του δεν βρέθηκε στο σημείο συνάντησης με τον ομοεθνή σύντροφό της το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας.

«Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος. Είχαν δώσει ραντεβού με τον Μιχάηλ σε ένα μπαρ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί. Η κόρη μου έστειλε λίγα λεπτά πριν μήνυμα στο αγόρι της ότι θα είναι στο σημείο συνάντησης», είπε ο πατέρας της Αναστάζια.

Η μητέρα της 27χρονης, που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Κω, αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν η κόρη της μετά από τραυματισμό που είχε γεγονός που όπως υποστηρίζει φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

«Την ημέρα της εξαφάνισης μιλήσαμε τελευταία φορά στις 18:00 η ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) για προσωπικά θέματα. Ήταν στεναχωρημένη λόγω του καψίματος στο χέρι και μου έδειξε το έγκαυμα, μου είπε ότι βάζει αλοιφές», είπε η μητέρα της.

Η Ναταλία Ρουμπίνσκα θεωρεί πως η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού και αντιστάθηκε στο άτομο που της επιτέθηκε.

«Αποκλείεται, επειδή ξέρω την κόρη μου, ποτέ δεν θα είχε ερωτική επαφή με κανέναν. Δεν ξέρω τι της κάνανε πάντως η κόρη μου αμυνόταν, γιατί ήταν δαρμένη. Ίσως αν δεν έβαζε αντίσταση, να ζούσε. Επειδή η κόρη μου, σίγουρα δεν θα είχε αυτοβούλως ερωτική επαφή ούτε με τον Ευρωπαίο, ούτε με τον Μπαγκλεσιανό. Με κανέναν, 1000%».

Πρόσωπο κλειδί ο συγκάτοικος του συλληφθέντα

Ένα ακόμη πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης είναι ο πακιστανός συγκάτοικος του συλληφθέντα. Μιλώντας στον Κυριακό Μαντούβαλο αποκαλύπτει όσα έγιναν πριν 10 ημέρες στο σπίτι του στο Μαρμάρι της Κω.

«Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό», είπε.

Όπως υποστηρίζει επικρατεί ένταση μεταξύ τους, με τον Πακιστανό, όπως λέει, να ζητά από τον 32χρονο να φύγει από το σπίτι μαζί με την 27χρονη.

«Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ είπα «γιατί έφερες αυτό το κορίτσι; Ποια είναι η κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά βλέπω το κορίτσι». Και λέει είναι «friend» (φίλη). Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Εγώ μόνο λίγα ελληνικά ξέρω. Και λέω «φύγε απ’ εδώ. Δεν θέλω κορίτσι εδώ. Πάρ’ το και άφησε το από εκεί που την πήρες.» Λέει «εντάξει» μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 11 η ώρα».

Οι Αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τις εξετάσεις στη σορό της άτυχης κοπέλας και από τη λήψη γενετικού υλικού, ώστε να προχωρήσουν περαιτέρω την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και την Πολωνία.

Η δολοφονία της Αναστάζια έγινε εκτός σπιτιού του 32χρονου

Για τις Αρχές πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η δολοφονία της Αναστάζια δεν έλαβε χώρα στο σπίτι του 32χρονου, αλλά εκτός σπιτιού, σε εξωτερικό χώρο. Στο συμπέρασμα αυτό έχουν οδηγήσει στοιχεία που αντλήθηκαν από το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης και του 32χρονου.