Τη μεγάλη προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη θα δώσει σήμερα 21/6 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ομιλία του θα δοθεί στις 20:00, στη Νέα Παραλία και συγκεκριμένα στην πλατεία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σήμερα ο πρωθυπουργός ήπιε καφέ στο κέντρο της πόλης με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και τον παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Αντώνη Τσαπατάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ειδική αναφορά για τη Χαλκιδική. Απαντώντας σε ερώτηση για την ακρίβεια στην περιοχή, που τείνει να γίνει «Μύκονος και Σαντορίνη», όπως του ανέφεραν, τόνισε ότι θα ασχοληθεί με την περιοχή προσωπικά μετά τις εκλογές. «Θα ασχοληθώ προσωπικά μετά τις εκλογές και με την ακρίβεια, είναι ένα θέμα που με απασχολεί» τόνισε.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη τόνισε αστειευόμενος ότι πρέπει να μάθει τα καλά στέκια της πόλης καθώς θα είναι βουλευτής στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας, για ακόμη μια φορά, ότι θα κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης. Ακόμη, μοιράστηκε εμπειρίες του από τις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ. «Είχα πάει στην πρώτη κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στην Πίνδο, με σκηνές, αλλά και στην κατασκήνωσή της στην Αμερική για έναν μήνα. Με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί», κατέληξε.

Τσαπατάκης: Οι τρεις θεματικές

Από την πλευρά του ο παραολυμπιονίκης και αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Αντώνη Τσαπατάκης ανέφερε τα θέματα που συζητήθηκαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Η συζήτησή μας έγινε γύρω από τρεις θεματικούς άξονες: τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία, την παιδεία -με ειδικές προτάσεις για την οδική ασφάλεια- και θέματα υπηρεσιακά της αστυνομίας για κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Είδαμε μια πολύ θετική αντιμετώπιση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ελπίζουμε να αποδώσουν καρπούς», σχολίασε ο κ. Τσαπατάκης σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr.

Ρέμος: Έχω φιλική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Αντώνης Ρέμος είπε πως είχαν μια πολύ ωραία φιλική κουβέντα και μια φιλική στιγμή με τον πρόεδρο της ΝΔ. Τόνισε ότι ο ίδιος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Στην ερώτηση για το πώς του φαίνεται σαν άνθρωπος ο κ. Μητσοτάκης ο καλλιτέχνης υπογράμμισε ότι έχει μία φιλική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ότι είναι στον σωστό δρόμο, εμείς είμαστε με το μέρος όποιου αγαπάει αυτόν τον τόπο, ανεξάρτητα από το χρώμα» είπε.

Κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος της ΝΔ φωτογραφήθηκε με αρκετούς πολίτες οι οποίοι, μεταξύ άλλων, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές. Μάλιστα, τη στιγμή που μία νεαρή κοπέλα έβγαζε φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΝΔ με δυο άλλες κυρίες που έπιναν καφέ μαζί της, αυτός τη ρώτησε αν ψηφίζει. «Θα ψηφίσεις την Κυριακή, μην πας σε καμία παραλία», ανέφερε.