Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων όπου στήθηκε σκηνικό έντασης στο οποίο κυριάρχησαν ο βρισιές και οι βαριές εκφράσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα η κατάσταση πήγε να βγει εκτός ελέγχου καθώς πρώην δήμαρχος πιάστηκε στα χέρια με πολίτες που βρισκόντουσαν στην αίθουσα.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr,  όλα ξεκίνησαν, όταν το λόγο είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Πούρος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά με το θέμα των γηπέδων Αντισφαίρισης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου «Μιλώντας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μου είπαν ότι είχε τάξει ο προηγούμενος δήμαρχος να πάρει το Corinthian Palace για να κάνει γλέντια, γάμους και βαφτίσεις».

Ακολούθησε μία απίστευτη ένταση με τον κόσμο να ρωτάει «ποιός το είπε αυτό;» και ένα μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων να λέει «όποιος και να το είπε είναι μαλ..κας».

Στη συνέχεια, ο Αλέκος Πνευματικός βγήκε εκτός εαυτού, ρωτώντας επιτακτικά και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι του κ. Πούρου «ποιός πο..στης το είπε αυτό;», με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να διακόπτει τη συνεδρίαση.