Εγώ πότε (πρέπει) να γίνω μάνα – ή πατέρας; Θα γίνει το παιδί μου gay αν πάμε μαζί στο Pride; Πώς να βάλω σε τάξη στο μυαλό μου όλα όσα ακούω καθημερινά στις ειδήσεις; Τα ερωτήματα της καθημερινότητας είναι τόσο πολλά που, όταν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις ενδεδειγμένες απαντήσεις, μας γεννούν αυτομάτως άλλο ένα: «Από πού να αρχίσω;».

Το ίδιο συναίσθημα μοιράζεται και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που όμως εντόπισε την ιδανική αφετηρία για τις σωστές απαντήσεις στη συχνότητα του Βήματος. Κάθε Παρασκευή, η έμπειρη δημοσιογράφος θα μιλά για θέματα της επικαιρότητας – αλλά και της καθημερινότητας – που μας προβληματίζουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε, μέσα από το νέο podcast «Από πού να αρχίσω».

Με τη γνωστή της αμεσότητα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα σχολιάζει και θα αναλύει κοινωνικά θέματα που μας αφορούν όλους, παραθέτοντας στοιχεία από έρευνες για να μας βοηθήσει να τα κατανοήσουμε καλύτερα. Έχοντας αποδείξει διαχρονικά ότι δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της, η δημοσιογράφος του MEGA και έμπειρη podcaster θα μας κρατά συντροφιά κάθε Παρασκευή, εμβαθύνοντας ακόμη και στα πιο δύσκολα ζητήματα με τρόπο προσιτό, εύθυμο – ή και χιουμοριστικό.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου Podcast του Βήματος, «Από πού θες να αρχίσω», με θέμα τον ηλικιακό ρατσισμό που δυστυχώς απαντάται συχνά στο ζήτημα της γονεϊκότητας, είναι ήδη διαθέσιμο και μας περιμένει να το ακούσουμε. Από σήμερα και κάθε Παρασκευή η Ελιάνα θα σχολιάζει όλα όσα απασχολούν την ίδια, αλλά και εμάς, πάντα μέσα από το ψηφιακό Βήμα.

Τις στιγμές που δεν ξέρουμε από πού να το πιάσουμε, το podcast «Από πού να αρχίσω;» δίνει την απάντηση.

Ακούστε το πρώτο επεισόδιο

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Από πού να αρχίσω» στο Spotify, Apple Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!