Με οργισμένους πολίτες ήρθε αντιμέτωπος στα δικαστήρια Κορίνθου ο 63χρονος παιδόφιλος, που πριν μερικές μέρες είχε συλληφθεί στην Ομόνοια προσπαθώντας να αποπλανήσει 14χρονη. Ο 63χρονος συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα στο εξοχικό του στο Κιάτο, όταν οι αστυνομικοί σε έφοδο εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες. Ο αδερφός του ισχυρίζεται πως τα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι ήταν δικά του και της μητέρας τους.

Ο άνδρας, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε 14χρονη και την 15χρονη φίλη της, ζητώντας τους ερωτική συνάντηση. Παγιδεύτηκε από τον πατέρα του κοριτσιού που κανόνισε ραντεβού μαζί του και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ελεύθερος.

Τον 63χρονο φαίνεται να έχει αναγνωρίσει και η 12χρονη από τα Σεπόλια, όταν είδε το βίντεο που είχε τραβήξει ο πατέρας της 14χρονης στην Ομόνοια. Στο πρόσωπό του είδε έναν από τους βιαστές της.

Με βεβαρυμμένο παρελθόν

Πριν από 25 χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμό γυναίκας η οποία είχε πάει στο σπίτι του στα Πετράλωνα για να εργαστεί ως babysitter, απαντώντας σε αγγελία του άνδρα. «Βλέπω ότι δεν υπήρχε παιδάκι στο σπίτι και με βουτάει, άρχισα να φωνάζω εγώ, έκλεισε παράθυρα, πόρτες και έγινε ό,τι έγινε», έχει πει η ίδια

Ο 63χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη που τελικά θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, αρνείται την εμπλοκή του και σε αυτήν την υπόθεση.