Στην Ίντερ Μαϊάμι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να ανακοινώνει ο ίδιος την απόφασή του κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Mundo Deportivo.

«Πήρα την απόφασή μου και θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν είναι 100% κλεισμένο όμως αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι» είπε ο Μέσι, ο οποίος θα ενταχθεί στον σύλλογο ως ελεύθερος μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Παρί.

Τις τελευταίες ώρες οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ ήθελαν να κάνουν ρελάνς με «μυθική» πρόταση 1.5 δις, αλλά ο 36χρονος Αργεντινός προτιμάει τις Ηνωμένες Πολιτείες για κλείσει -πιθανότατα- εκεί την καριέρα του.

Στο παιχνίδι είχε μπει και η Μπαρτσελόνα που φέρεται να έχει προσφέρει 15 εκατομμύρια ετησίως για δύο σεζόν. Η Ίντερ Μαϊάμι «δελέασε» τον Μέσι με 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν επίσης εάν το ήθελε στο ενδεχόμενο να αγοράσει μια φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Μπέκαμ.