Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου λένε φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στον αθλητικό δημοσιογράφο και παρουσιαστή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, Γιώργο Γεωργίου. Ο Γιώργος Γεωργίου πέθανε σε ηλικία 71 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλε η ΠΑΕ-ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Καρατζαφέρης κ.ά.

Ο Γιώργος Γεωργίου πριν λίγα χρόνια είχε χάσει τον γιο του από μία σπάνια ασθένεια και είχε συγκινήσει μιλώντας για αυτόν. Είχε περιγράψει πώς μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του, μετά την ανακοίνωση των γιατρών για τον εφιάλτη που επρόκειτο να αντιμετωπίσει ο 11χρονος τότε γιος του.

«Ο γιος μου έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας σπάνιας νόσου – λέγεται νευροφυτική ανεπάρκεια και είναι ασθένεια των νεύρων. Δεν την ήξερα τη νόσο. Αρχίζει με παράλυση, χάνεται η ακοή, σιγά σιγά η όραση, έρχεται παράλυση στα πόδια. Είναι μια ασθένεια που εξελίσσεται χωρίς γυρισμό, δεν υπάρχει θεραπεία. Πήγαμε στο Λονδίνο, εκεί μάθαμε τι έχει» είχε δηλώσει συγκλονίζοντας τους πάντες.

«Όταν η πρώτη μου γυναίκα έμαθε ότι η ασθένεια του γιου μας δεν έχει επιστροφή, πήγε να αυτοκτονήσει. Σηκώθηκα το πρωί, είδα τα μαλλιά μου άσπρα, έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου από τη στενοχώρια. Η μεγάλη πληγή για μένα ξέρεις ποια ήταν; Τον κοίταζα κι έλεγα… τι αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του. Δεν τον ρώτησα ποτέ. Ούτε αυτός μου το είπε, αλλά καταλάβαινα τι είχε μέσα του» είχε δηλώσει.