Δύσκολες ώρες για την Μπρέντα Γουόλς από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» καθώς ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο.

Η Σάνεν Ντόχερτι, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σταδίου 4 τον Φεβρουάριο του 2020, ενημέρωσε τους φανς της στο Instagram ότι τώρα δίνει μία ακόμα μάχη καθώς ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της. Η 52χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να φορά την ειδική μάσκα και να υποβάλλεται σε ακτινοβολία στον εγκέφαλο.

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας. Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς», συνέχισε η ηθοποιός. «Αλλά αυτός ο φόβος… η αναταραχή… η χρονική στιγμή όλων αυτών…Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος» έγραψε.

«Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ»

Η διάσημη ηθοποιός αρκετά συχνά ενημερώνει τους ακολούθους της για το «ταξίδι της με το καρκίνο» από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά.

«Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να ενημερωθούμε περισσότερο και να είμαστε πιο εξοικειωμένοι με το πώς φαίνεται ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες, τακτικά τσεκ απ, να ξεπερνά τον φόβο του και να αντιμετωπίζει ό,τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά του» έγραψε στο Instagram τον Οκτώβριο του 2021. «