Η δημοσιογράφος και πολιτικός Φωτεινή Πιπιλή μιλά για την καριέρα της στην δημοσιογραφία, την πολιτική και το τι έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική της πορεία.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» την συνάντησε και εκείνη αναφέρθηκε στο twitter, τον Ηλία Κασιδιάρη, την ελληνική τηλεόραση, για τα ελληνικά της αλλά και τα υπόλοιπα προσόντα της.

«Λέω τα πράγματα με το όνομά τους, είχα πάντα ελευθερία στη σκέψη μου. Παλαιότερα ψηφίζαμε τον «καλύτερο του χωριού», τώρα είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε». Απολαμβάνω τον «βόθρο» του Twitter. Τους στέλνω αδιάβαστους, τους «γλεντάω» κανονικά. Μπήκα στο στόχαστρο του Κασιδιάρη άλλα το χειρίστηκα, όπως μπορεί να το χειριστεί η Φωτεινή Πιπιλή. Δεν μασάω και επιβιώνω όπως βλέπετε», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεόραση και πώς έζησε τις «χρυσές» εποχές της.

«Έφυγα από την τηλεόραση, όταν κατάλαβα ότι δεν με ήθελε η εποχή μου. Δεν ήμουν αυτή που θα έδειχνε μπούστο και πόδια, τα διέθετα αλλά εγώ χρησιμοποίησα το μυαλό μου. Είμαι ευτυχής γιατί άφησα «στίγμα» στην τηλεόραση. Η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ποτέ βαρετή. Νιώθω τρυφερότητα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ζήσαμε τα ίδια τηλεοπτικά νιάτα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε η Φωτεινή Πιπιλή: «Δεν προλαβαίνω να δω πρωινές εκπομπές, μόνο δελτία ειδήσεων. Είμαι υπερήφανη για τα ελληνικά μου, γι’ αυτά με λάτρεψαν η Ελένη Βλάχου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ήμουν «γατόνι» ρεπόρτερ. Συνάντησα τη Τζάκι Κένεντι στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη υπηρέτρια της οικογένειας».

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Προφυλάσσω την προσωπική ζωή μου, γι’ αυτό έχω γλιτώσει τα χειρότερα. Οι χειρότερες στην αρνητική κριτική στα social media είναι οι γυναίκες και μάλιστα εναντίον γυναικών. Δεν θα έπαιρνα ξανά μέρος σε σόου, μία φορά γίνονται αυτά».