Ένας 43χρονος αστυνομικός έχασε την ζωή του το βράδυ της Πέμπτης (2/6), όταν παρασύρθηκε από όχημα στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί είχαν μεταβεί στο σημείο με περιπολικό για να καταγράψουν τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα.

Ο άτυχος αστυνομικός είχε κατέβει από το περιπολικό προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία,  όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα. Αμέσως διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (1/5) στις 22.30, στη λεωφόρο Κατεχάκη, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο,. παρέσυρε αστυνομικό τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν στην έξοδο για Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Ο 45χρονος αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφό του ήταν στο σημείο και ρύθμιζαν την κυκλοφορία λόγω ενός άλλου τροχαίου που είχε προηγηθεί. Ο Διερχόμενος οδηγός δεν είδε τον αστυνομικό και τον παρέσυρε.

Ο τραυματίας αστυνομικός  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, όπου τελικά κατέληξε.