Τουλάχιστον τρεις μαθητές τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Eskilstuna της Σουηδίας μετά από μάχη δύο αντίπαλων συμμοριών σε αθλητική εκδήλωση, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Οι μαθητές μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αναφέρει το TV4.

Ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αρχικά μεταδώσει ότι η επίθεση έλαβε χώρα σε σχολείο, αλλά ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε αργότερα ότι οι μαθητές βρίσκονταν σε διαφορετικό χώρο τη στιγμή του περιστατικού.

«Προς το παρόν γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα», δήλωσε ο διευθυντής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές είχαν πάει σε σχολική εκδρομή στις τοπικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ δύο συμμοριών.

Αρκετοί μαθητές τραυματίστηκαν και η αστυνομία επιβεβαίωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι τουλάχιστον τρεις έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με μαχαιριές. Δύο από τους μαθητές υπέστησαν μαχαιριές στο στήθος, αναφέρει το TV4.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως απόπειρα δολοφονίας, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει πληροφορίες για το πόσο σοβαρά είναι τα τραύματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κανείς.