Συνεχίζεται σήμερα (1/6) η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, με την εξέταση της γειτόνισσας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες, καθώς ήθελε να δώσει εξετάσεις, κάτι που τελικά δεν θα γίνει.

«Διατάχθηκε έκτακτη μεταγωγή για τον εντολέα μου. Δυστυχώς και όχι από υπαιτιότητά του στερείται το δικαίωμα το να συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις γιατί δεν υπάρχει ο χρόνος να μπορέσει να γυρίσει πίσω στη φυλακή. Δεν υπήρχε πρόβλημα χρόνου για να επιλεγεί η συγκεκριμένη μέρα» είπε ο δικηγόρος του,  Αλέξανδρος Παπαϊωανίδης.

Και πρόσθεσε: «Από θέμα υπεράσπισης είναι πολύ πρωτόγνωρο και σπάνιο. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έχει τη δυνατότητα να τον γυρίσει αυθημερόν στο Μαλανδρίνο για να μπορέσει να δώσει εξετάσεις. Χάνει το πρώτο μάθημα, που δεν αναπληρώνεται, οπότε δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις. Η ψυχολογία του είναι ότι έχει στερηθεί ένα δικαίωμά του, ανεξαρτήτως της δίκη».