Η 41χρονη Ιβάνκα, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, τις τελευταίες μέρες κάνει διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, ενώ ανεβάζει πολλές στιγμές τους στα social media.

Το ζευγάρι αρχικά επισκέφθηκε την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και ανάρτησε πλήθος φωτογραφιών στο Instagram.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η Ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς μας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας» γράφει η 42 χρονη στην ανάρτησή της.

«Καθώς στεκόμουν στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, περιτριγυρισμένη από εμβληματικά κτίρια όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης εφευρετικότητας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», καταλήγει.

Η περιήγηση της κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στη χώρα συνεχίστηκε στους Δελφούς.

Σήμερα επισκέφτηκε την Ύδρα, ενώ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες στο νησί και έγραψε στη λεζάντα:

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ξαναδιάβασα την “Οδύσσεια” και ερωτεύτηκα ξανά το επικό ποίημα του Ομήρου (μου άρεσε πολύ η μετάφραση του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ). Περπατώντας στα χνάρια του Οδυσσέα αυτές τις τελευταίες ημέρες ήταν μια εξαιρετική εμπειρία ~ αρχαία ερείπια και μυθικά τοπία ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μου καθώς εξερευνούσα αυτή τη χώρα που κόβει την ανάσα».

«Σε ευχαριστώ, Ελλάδα, που ζωντανεύεις την Οδύσσεια με τον πιο μαγευτικό τρόπο. Στην υγειά των νέων περιπετειών και στην αγκαλιά του πνεύματος του Οδυσσέα μέσα σε όλους μας! Ευχαριστώ πολύ», καταλήγει.