Ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης την Πολίχνη.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Ανδρουλάκης μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Είχαν συνηθίσει από μια αντιπολίτευση, η οποία έλεγε πράγματα τα οποία δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν. Και ο κ. Μητσοτάκης δεν απολογείται για όσα έχει πράξει μέχρι σήμερα. Εμείς με την πρόοδο, τον ρεαλισμό, την υπευθυνότητα βάζουμε τα θέματα στο τραπέζι κι επιδιώκουμε φορολογική δικαιοσύνη, αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Είναι αδιανόητη η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας.
Οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνθηκαν πιο πολύ από ποτέ. Τα 2/3 των φορολογικών εσόδων προέρχονται από έμμεσους φόρους, που πλήττουν τους πιο φτωχούς Έλληνες και τη μεσαία τάξη.
Πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, όταν υπάρχουν οι λίστες της ντροπής στα χειρουργεία;
Πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουν τη δημόσια Παιδεία, όταν τα παιδιά μας θέλουν καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερα εφόδια για να αντέξουν τις σημερινές δύσκολες συνθήκες;

Το ΠαΣοΚ ήρθε για να μείνει σε αυτή τη νέα εποχή. Γι’ αυτό καλώ κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό Έλληνα να έρθει μαζί μας στις 25 Ιουνίου.

Έχουμε χρέος να φτιάξουμε ξανά τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη για να έχει πραγματικό αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία και να σταματήσει η πολιτική, που ευνοεί μόνο την ολιγαρχία εις βάρος της μεσαίας τάξης, των πιο αδύναμων Ελλήνων και των επόμενων γενεών, που φορτώθηκαν 50 δισεκατομμύρια νέα χρέη από τον κ. Μητσοτάκη».