Σε σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη, πλέον, κατάσταση είναι η 39χρονη ερπετολόγος, που τσιμπήθηκε από οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Η υγεία της ερπετολόγου φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί, παραμένει όμως νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Χθες (28/5) η μητέρα της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι η γυναίκα φαίνεται ότι ήταν αλλεργική και δεν το ήξερε, καθώς μόλις την τσίμπησε το φίδι έπαθε αμέσως αναφυλακτικό σοκ.

Είναι σε καταστολή, είναι σταθερά και περιμένουμε, αναμονή να αντιδράσει ο οργανισμός γιατί είναι αλλεργικό σοκ, τίποτα άλλο δεν ξέρουμε γιατί δεν μας λένε ούτε εμάς, ούτε μπορούμε να είμαστε εκεί. Αν το ξέραμε δεν θα ασχολιόταν με αυτό το θέμα, εθελόντρια ήταν και έτρεχε όπου τη φώναζαν, ειδικά χθες που ήταν για δημοτικό σχολείο. Έτρεξε σαν τρελή και πήγε, από εκεί και πέρα μας ειδοποίησαν ότι είναι στο Παπανικολάου. Δεν ήταν η μοναδική φορά. Το έπιασε και χθες το φίδι, το έβαλε μέσα στο κλουβί, που το βάζουν, και προφανώς την ώρα που πήγε να το κλείσει δεν ξέρω τι έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό

Υπενθυμίζουμε ότι η 39χρονη κλήθηκε την Παρασκευή 26/5 να απομακρύνει φίδι, που είχε εντοπίσει άνδρας από συνεργείο καθαρισμού, από σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Το φίδι τη δάγκωσε και μετά το δάγκωμα, η γυναίκα που είναι και μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, έπαθε αναφυλακτικό σοκ, αφού το δηλητήριο χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.