Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 61 χρονος άντρας από την Κοζάνη που δολοφόνησε τη μητέρα του, ενώ δεν ζητήθηκε ψυχιατρική γνωμάτευση σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 61χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που έδειξε κακώσεις σε όλο το σώμα της 86χρονης μητέρας του, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο. Ο φερόμενος ως δράστης είναι άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ και ζούσε με την μητέρα του, η οποία ήταν κατάκοιτη το τελευταίο εξάμηνο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 86χρονης

Η κάκωση θώρακος είναι η αιτία θανάτου της 86χρονης γυναίκας στην Κοζάνη, που χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον ίδιο τον γιο της, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα φέρεται να δεχόταν για πολλή ώρα αλλεπάλληλα χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα, με αποτέλεσμα να φέρει κακώσεις και σπασμένα πλευρά.

το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 22/5 όταν ο 61χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ενημέρωσε ότι βρήκε αναίσθητη τη μητέρα του στο σπίτι τους. Όταν έφτασαν οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι η γυναίκα είχε πολλά χτυπήματα και κάλεσαν την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονο, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.