Στο νοσοκομείο κατέληξαν 45 φοιτητές που βρέθηκαν σε πάρτι που έγινε στον Βόλο, στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Πάνω από 8.000 φοιτητές και φοιτήτριες βρέθηκαν στο πάρτι για να ξεφαντώσουν, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που κατέρρευσαν επειδή ήπιαν πολύ αλκοόλ.

Μία φοιτήτρια που βρέθηκε στο πάρτι περιέγραψε στο MEGA όσα είδε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όπως είπε, ξαφνικά είδε άτομα να καταρρέουν κοντά της και το ένα ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο μετά το άλλο. «Ήταν πεσμένοι μέσα στο δρόμο, ξαπλωμένοι στο πάτωμα. Έκαναν εμετούς. Είδαμε στο γυρισμό ένα παιδί ξαπλωμένο πάτωμα, στο δρόμο μας, στο πεζοδρόμιο επάνω, που είχε δύο κοπέλες δίπλα του, να τον βοηθάνε να συνέλθει. Δεν νομίζω ότι είχε επαφή με το περιβάλλον» δήλωσε η φοιτήτρια.

«Μας έσπρωχναν στην άκρη για να περάσουν παιδιά, τα οποία ήταν λιπόθυμα και τα βγάζανε, είδαμε ασθενοφόρα και φορεία. Ένας κύριος μέσα στην πόλη μας είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 14 ασθενοφόρα, αλλά γενικά πάρα πολλά άτομα ήταν σε κατάσταση μέθης και πολύ ζαλισμένα, οπότε πιστεύω υπήρχαν πολύ περισσότερα από αυτά τα 14 που μάθαμε εμείς, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση στο πάρτι» ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι τελείωσε στις 9 το πρωί. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 45 άτομα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή κανενός.

Εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ το πάρτι είχε κι άλλη μία δυσάρεστη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επιβεβαίωσε πως κλάπηκαν οι εισπράξεις από κουκουλοφόρους, που τις απέσπασαν με την απειλή όπλου.