Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής με θύμα έναν 14χρονο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συνομήλικούς του. Το θύμα και η μητέρα του περιέγραψαν τις στιγμές τρόμου που έζησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Μου επιτέθηκαν τρεις συνομίληκοί μου και με χτυπούσαν ανελέητα» λέει ο ανήλικος, με τα σημάδια από τα άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο του να είναι ορατά.

Οι τρεις δράστες είχαν στήσει καρτέρι σε ένα δρόμο κοντά στο σχολείο του στη δυτική Αττική. Στην αρχή ο ένας τον καθυστερούσε μέχρι να έρθουν οι άλλοι. Τότε άρχισαν να τον χτυπούν αδιαφορώντας για τις κραυγές πόνου του 14χρονου που τους ζητούσε να σταματήσουν. Και όλα αυτά ενώ μιλούσε με τη μητέρα του στο κινητό.

«Ήταν τρομακτικό. Το βίωσα και εγώ μαζί με το παιδί. Είχα το παιδί να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνο με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω, τρέμω. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο «μην το χτυπάτε, φύγετε». Του φωνάζανε «κλείσε το τηλέφωνο» και το παιδί μου φώναζε «μη», «όχι» και το άκουγα να ουρλιάζει» είπε η μητέρα του 14χρονου.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται χτυπημένος στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Όπως είπε βίωνε bullying τους τελευταίους μήνες. «Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες» είπε.