Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει ο θάνατος ενός 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ στις 13 Μαΐου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο άνδρας, μαζί με την κοπέλα του, είχε πάει στο γλέντι που είχαν στήσει οι φίλαθλοι της ομάδας έξω από το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάποια στιγμή κλήθηκε από το σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Ο 48χρονος νοσηλεύτηκε για έξι μέρες με συμπτώματα εγκεφαλικού, πήρε εξιτήριο στις 18 Μαΐου και επέστρεψε στο σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η καταγγελία της μητέρας

Η μητέρα του κατέθεσε στις Αρχές ότι το παιδί της είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και αυτός ήταν ο λόγος της κατάρρευσης του. Το ίδιο ανέφεραν και σε αναρτήσεις τους στα social media οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, κάνοντας λόγο για επίθεση από οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Το Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε έρευνα, θα πάρει μαρτυρίες και αναμένεται να ζητηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας, τόσο από το γήπεδο όσο και από κοντινά καταστήματα.