Μετά τα πυρά της Ρένας Δούρου για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη, την σκυτάλη πήρε ο Νίκος Παππάς.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τις εν λόγω δηλώσεις, ο κ. Παππάς ανέφερε στο Naftemporiki TV ότι «ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες».

«Για τη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη θα έπρεπε κανένας να υπολογίσει ότι σε στιγμές δύσκολες για το κόμμα μας και την παράταξή μας, ο κόσμος που μας ψήφισε και σκέφτεται να μας ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες. Αυτή είναι η ουσία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Και προσέθεσε πως η άποψη του επικεφαλής της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή «είναι μία πολιτική άποψη, που είναι τελείως άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου».

Μάλιστα, τόνισε πως η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα «είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορούμε να επανακάμψουμε σε ποσοστά μίας ισχυρής δύναμης και να προκαλέσουμε ένα μείζον πολιτικό γεγονός στις εκλογές που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρένα Δούρου σχολίασε ότι οι δηλώσεις Παπαδημούλη είναι αηδιαστικές: «Στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.