Την βεβαιότητά τους ότι αυτή τη φορά θα μπορέσουν να κατέβουν στις εκλογές εξέφρασαν η Αφροδίτη Λατινοπούλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας πως θα δώσουν τη μάχη και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Με την «Πατριωτική Δύναμη» ο Μπογδάνος

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο ως ‘Πατριωτική Δύναμη’ κατεβαίνουμε στις εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης».

Το κόμμα που ηγούνται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κόπηκε λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

«Πιστεύουμε πως θα πετύχουμε ένα μεγάλο ποσοστό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων και εφόσον το καταφέρουμε τότε με τα ποσοστά μας θα μπορούσαμε να μπούμε στη Βουλή».

Με τη «Φωνή Λογικής» η Λατινοπούλου

Αποφασισμένη να αλλάξει όνομα στο κόμμα της, για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου, δηλώνει και η πρόεδρος της «Πατρίδας», Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Έχει γίνει όλη η διαδικασία για να αλλάξουμε το όνομα του κόμματος. Το νέο όνομα είναι ‘Φωνή Λογικής’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί».