Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βόρειας Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας μετά την είδηση ότι 52χρονος πατέρας βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση. Μάλιστα φέρεται να την άφησε έγκυο, με την 25χρονη σήμερα κοπέλα να έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, ενός και επτά ετών.

Χθες, Παρασκευή (19-05-2023) ο πατέρας – βιαστής οδηγήθηκε στις φυλακές. Ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του συμφώνησαν ότι έπρεπε να προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την κόρη του «αλλά με τη συναίνεσή της», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Οι κατηγορίες για τις οποίες κρίθηκε προφυλακιστέος είναι: βιασμός, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και ενδοοικογενειακή βία.

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει κακοποιήσει και κάποιο από τα παιδιά του, τα οποία θα εξεταστούν από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν και τι ακριβώς τους έχει συμβεί.

Ο ιατροδικαστής Θράκης έχει λάβει δείγματα DNA για το σκοπό αυτό. Επίσης ο ιατροδικαστής έλαβε γενετικό υλικό από τα δύο παιδιά της 25χρονης κοπέλας – θύμα του πατέρα της ώστε να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος κατηγορούμενο είναι ο πατέρας τους. Σε αυτήν την περίπτωση η 25χρονη κοπέλα είναι μάνα αλλά και αδερφή των παιδιών της.

Σύμφωνα με την αστυνομική προανάκριση ο 52χρονος βίαζε την ίδια του την κόρη από τότε που εκείνη ήταν 8 ετών, ενώ είναι πιθανό να βίαζε και δύο ακόμη κόρες του, 20 και 23 ετών σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης σεξουαλικής ενδοοικογενειακής κακοποίησης, ξεκίνησε κατόπιν καταγγελίας του ίδιου του 25χρονου θύματος και άρα ένα ερώτημα που εύλογα μπορεί να θέσει κανείς είναι αν η νεαρή γυναίκα είχε εκ γεννετής νοητική υστέρηση ή αν η σημερινή της πνευματική κατάσταση σχετίζεται με την σεξουαλική της κακοποίηση.