Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας στην Άρτα που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του στο αμάξι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο 37χρονος απαγορεύεται να εξέλθει από τη χώρα.

Στον 37χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του, Δημήτρης Λαμπράκης είπε ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος πήγε στο δικαστικό Μέγαρο Άρτας μόνος του, χωρίς τη σύζυγό του, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της να βρίσκεται στο πλευρό του για να τον στηρίξει.
Οικογενειακή φίλη των γονιών μίλησε στο MEGA για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. «Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω. Δύο ερωτευμένα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τους συμβαίνει. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι ο άντρας της αγαπούσε το παιδί περισσότερο και από εκείνη. Το κορίτσι φώναζε συνέχεια ότι ο άντρας της δεν το ήθελε. Ερχόταν από τη δουλειά συνέχεια με δώρα για το μωρό. Το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο να πάει να τον βρει. Είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν σκέφτεται μόνο τον χαμό του παιδιού της, αλλά και τον σύζυγό της. Στην σκέψη της είναι ο άντρας της. Της έκανα μία αγκαλιά και είπα θα τους στηρίξω και τους δύο» είπε.
Η κηδεία του παιδιού θα τελεστεί το Σάββατο 13/5 στις 12:00 το μεσημέρι στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του.