Με βίντεό του στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τον απολογισμό του για το χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, μέσα από το αυτοκίνητο και καθώς επέστρεφε από τα στούντιο της ΕΡΤ αργά το βράδυ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του, ο Πρωθυπουργός ξεκινά λέγοντας «Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το ντιμπέιτ, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα».

«Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα. Γι’ αυτά επιχείρησα να μιλήσω στον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αργότερα στο βίντεο εμφανίζονται διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Πρωθυπουργού, ενώ ξεχώρισε η στιγμή κατά την οποία φαίνεται να λέει προς την κάμερα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Νίκου Αλέφαντου.

Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να λέει «Καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στο δρόμο».

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis