Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί η χήρα του Γιώργου Καραϊβαζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, η οποία δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και κατέθεσε για μια ώρα ως μάρτυρας.

«Εμμένω στην κατάθεση που είχα δώσει τις πρώτες ώρες στο Ανθρωποκτονιών. Δεν γνωρίζω κάποιο πρόσωπο για να υποδείξω. Εμείς, η οικογένειά του εμμένουμε ότι η δικαίωση είναι για τη μνήμη του. Εμείς δεν πρόκειται να δικαιωθούμε γιατί μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν να γυρίσει ο Γιώργος πίσω».

Ο δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Οι ενδείξεις που χρειάζονται υπάρχουν, μένει να δούμε τι αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στην δικογραφία για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση».

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, προφυλακίστηκαν χθες (3/5), μετά την απολογία τους στον ανακριτή.Τα δυο αδέρφια 40 και 48 ετών αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην δολοφονία του δημοσιογράφου και οι έρευνες των Αρχών στρέφονται πλέον στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του.