Στο γεγονός πως η κυβέρνηση του αυτή την τετραετία πέτυχε πολλά παρότι έκανε και λάθη στάθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αγρίνιο. «Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάθητος, αλάθητος είναι μόνο αυτός ο οποίος δεν κάνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Και αυτή η προσπάθεια, την οποία κάναμε με πολύ κόπο να ξαναπατήσει η πατρίδα μας στα πόδια της, να αφήσουμε πίσω μια δύσκολη δεκαετία, να μπορούν τα νέα παιδιά να ατενίζουν το μέλλον τους με περισσότερη αισιοδοξία δεν πρέπει να μείνει ημιτελής. Δεν πρέπει η χώρα να ξανακυλήσει πίσω. Δεν πρέπει να πειραματιστούμε πάλι με αποτυχημένες συνταγές. Πρέπει να πάμε τη χώρα μπροστά με σταθερότητα, με τόλμη, με πιο γρήγορους ρυθμούς» τόνισε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ξέρετε, όπου πηγαίνω οι πολίτες δεν μου λένε “μην κάνεις αλλαγές”, “μην κάνεις μεταρρυθμίσεις”, μου λένε κατά κανόνα “τρέξε ακόμα πιο γρήγορα”, “πήγαινε πιο γρήγορα, πήγαινε πιο γρήγορα τη χώρα μπροστά”. Και αυτή είναι η δέσμευσή μας για την επόμενη τετραετία. Είμαστε πιο έμπειροι, είμαστε πιο έτοιμοι, είμαστε πιο δοκιμασμένοι. Ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε την Ελλάδα. Δώστε μας τη δύναμη, δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε την πατρίδα μας ακόμα πιο ισχυρή, όλους τους Έλληνες να ευημερούν με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν στο Αγρίνιο.

Στο debate να συζητήσουμε γι’ αυτά που θέλουμε να κάνουμε αλλά «να πέσουν και οι μάσκες». Να μάς εξηγήσουν τα υπόλοιπα κόμματα πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται την προοδευτική διακυβέρνηση, την κυβέρνηση των ηττημένων που κάποιοι θέλουν να δρομολογήσουν.