Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 58χρονος επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη τον οποίο περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά η σύζυγός του.

Ο 58χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα (45%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια. Διασωληνώθηκε καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω των σοβαρών τραυμάτων και στις 10 το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Η τραγική ιστορία

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η οικογένεια αυτή έχει χάσει δύο από τα τρία παιδιά της σε δυστυχήματα. Ένα από πνιγμό στην θάλασσα και ένα σε τροχαίο με μηχανή. Η μητέρα είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα λόγω της απώλειας των παιδιών της καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θάνατό τους.

Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών, ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.

Στον εισαγγελέα η σύζυγος – Το χρονικό

Η σύζυγός του συνελήφθη και σήμερα Παρασκευή οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα. Με τη σύζυγό του είχαν έναν έντονο καυγά και τότε η γυναίκα πήρε το δοχείο με το εύφλεκτο υγρό που είχαν για τα κάρβουνα, το άδειασε πάνω του και τον πυρπόλησε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πήγε στο μαγαζί με ένα μπουκάλι βενζίνη και τον περιέλουσε στο κεφάλι βάζοντάς του φωτιά στη συνέχεια με έναν αναπτήρα. Μάλιστα η φωτιά επεκτάθηκε για λίγο και στο μαγαζί χωρίς να πάρει διαστάσεις.

«Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;» – Τι λέει η αδερφή του επιχειρηματία

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδα τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».