Μέσα από το διάσημο φακό των Mert Alas και Marcus Piggott, με φόντο τη θάλασσα της Κυανής Ακτής, η Αμερικανίδα σταρ Zendaya έγινε το πρόσωπο της ολοκαίνουργιας καμπάνιας του διάσημου οίκου Louis Vuitton για την εμβληματική τσάντα Capucines.

Σύμφωνα με το γαλλικό οίκο, η τσάντα Capucines η οποία «δημιουργήθηκε από τον Nicolas Ghesquière το 2013 πήρε το όνομά της από τον παριζιάνικο δρόμο Rue Neuve-des-Capucines, όπου ο Louis Vuitton άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1854». Είναι φτιαγμένη από δέρμα Taurillon, συνδυάζει πολλαπλά στυλ και περιλαμβάνει το διάσημο μονόγραμμα του οίκου.

«Είναι εκπληκτικά φτιαγμένη και ανθεκτική», δήλωσε η νεότερη πρέσβειρα της Louis Vuitton και βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός στη Vogue. «Όταν αγοράζω κάτι, θέλω να μου κρατήσει πολύ. Δεν είμαι πάντα προσεκτική με τις τσάντες, μπορεί να τις «πετάω»… θέλω να την χρησιμοποιώ πραγματικά και να ξέρω ότι είναι ανθεκτική», προσέθεσε η Zendaya.

Η φωτογράφιση έγινε στο Ροκεμπρύν-Καπ-Μαρτέν στη βίλα που σχεδίασε η πρωτοπόρος του μοντερνιστικού κινήματος αρχιτέκτονας, Eileen Gray με την επιμέλεια του στενού της φίλου και στυλίστα Law Roach.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ