Καθώς το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, αλλά ιδίως στο λεκανοπέδιο Αττικής, αυξάνεται διαρκώς, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες. Αν και συχνά διαβάζουμε για περιοχές που εκτιμάται ότι θα σημειώσουν ανάπτυξη εντός των επόμενων ετών ή δεκαετιών, η αλήθεια είναι πως οι ασφαλέστερες επενδύσεις θα είναι πάντα εκείνες που αφορούν κατοικίες σε παραδοσιακά περιζήτητους δήμους ή συνοικίες.

Στην περίπτωση της Αττικής, δεν υπάρχει ίσως περιοχή που να μπορεί να ανταγωνιστεί την Κηφισιά τόσο σε φυσική ομορφιά, όσο και σε οικιστική πολυτέλεια. Το ήπιο κλίμα της, το άφθονο πράσινο και τα νερά του ποταμού που της έδωσε το όνομά της, προσφέρουν μια πραγματικά υψηλή ποιότητα ζωής, ενώ η διάσημη εμπορική αγορά της, η άρτια ρυμοτομία της και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της – που περιλαμβάνει εκτός των άλλων επιβλητικούς πυργίσκους και βίλες ευρωπαϊκής αισθητικής – ανήκουν αδιαμφισβήτητα στα στοιχεία που την καθιστούν διαχρονικά τόσο γοητευτική.

Κατοικημένη από την αρχαιότητα, όταν αποτελούσε μια από τις 12 πόλεις της Αττικής, η Κηφισιά άλλαξε πολλές φορές στην ιστορία της μορφή και χαρακτήρα, προσελκύοντας όμως πάντοτε τις ανώτερες τάξεις των Αθηναίων. Και ευτυχώς, η μεταμόρφωσή της από παραθεριστικό θέρετρο σε οικιστικό κέντρο υπήρξε ήπια και δεν αλλοίωσε τον χαρακτήρα της. Μέχρι και σήμερα, μάλιστα, ένα τμήμα της είναι χαρακτηρισμένο ως παραδοσιακός οικισμός, ενώ η ανθοκομική έκθεση, που ξεκίνησε από την αγάπη των κατοίκων της για τα λουλούδια και τα φυτά, συνεχίζεται μέχρι σήμερα συγκεντρώνοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το περιβάλλον συναντάμε ακίνητα πραγματικά εντυπωσιακά, που αποτελούν ονειρεμένες επιλογές κατοικίας, αλλά και επένδυσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διώροφη μονοκατοικία των 604,61 τ.μ., κατασκευής 2006, που διαθέτει η doValue μέσω του www.altamiraproperties.gr. Το πολυτελές οίκημα, που βρίσκεται επί της οδού Δ. Γούναρη 72 σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας άνω των δυο στρεμμάτων, απλώνεται σε τέσσερα επίπεδα και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αισθητική.

Στο ισόγειο, που επικοινωνεί εσωτερικά με το υπόγειο και τον Α’ όροφο σε μια ενιαία λειτουργική ενότητα τύπου μεζονέτας, αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και WC, ενώ το υπόγειο είναι επίσης χώρος κατοικίας, με δωμάτιο υπηρεσίας με WC, γραφείο, δεύτερο λουτρό και μια εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα. Σε αυτό το επίπεδο συναντάμε επίσης τον χώρο στάθμευσης. Ο Α’ όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά και 2 μπαλκόνια με θέα προς την οδό Γούναρη, ενώ στο β’ υπόγειο βρίσκονται οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, σε απόσταση 10’ από τον ηλεκτρικό της Κηφισιάς και 30’ από το αεροδρόμιο μέσω της Αττικής οδού, σε μια ζωντανή γειτονιά κοντά στους πρόποδες της Πεντέλης. Τοποθετημένο σε μια καταπράσινη περιοχή, με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες και σε απόσταση μόλις 5’ με αυτοκίνητο από δυο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας, ανήκει στα ακίνητα που θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της αρχικής επένδυσης.

Στοιχεία ακινήτου

Τιμή: 2.800.000€

Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 72, Κηφισιά

Αν βρήκατε το ακίνητο ενδιαφέροντος σας, μέσα από την Altamira Properties έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, καλώντας στο τηλέφωνο 210 4847657 (9.00π.μ.5.00μμ) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mortgagepartner@dovaluegreece.gr

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή μεζονέτα.