Για τις εξελίξεις στο ζήτημα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, υποστηρίζοντας ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, ο κ. Αντωνίου τόνισε πως η ομοσπονδία αποφάσισε η αναμέτρηση να λάβει χώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων και με ονομαστικές προσκλήσεις.

«Δεν θα είναι οπαδοί στο γήπεδο, θα υπάρχουν επώνυμες προσκλήσεις. Είναι κακό που δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι. Οι ομάδες θα θέλουν να γίνει το παιχνίδι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Το ΟΑΚΑ θα ήταν μια καλή λύση αλλά δεν είναι διαθέσιμο», ανέφερε.

Μάλιστα, ο κ. Αντωνίου έκανε λόγο για «μη αγαστές» σχέσεις της ΕΠΟ με την Πολιτεία, αναφέροντας πως«με δηλώσεις του ο Υφυπουργός στρέφεται εναντίον της ΕΠΟ ενώ έχουμε ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις μας».

Ακόμα, εξήγησε γιατί δεν θα γίνει ο τελικός στην Αγγλία, λέγοντας πως «η αγγλική ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως και η Κρίσταλ Πάλας απάντησε θετικά για τις 21 του Μάη. Προέκυψαν, όμως, εκλογές εκείνη την ημέρα».