Μπορεί η κυβέρνηση να έχει φέρει και 3η τροπολογία για το μόρφωμα του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού, Κασιδιάρη, αλλά υπήρξαν προκλητικές εξελίξεις. Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος που ανέλαβε τη θέση του Προέδρου στο μόρφωμα, συνεχίζει κανονικά το έργο του.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο κ. Κανελλόπουλος Ετοιμάζει δηλαδή την κατάθεση των ψηφοδελτίων (του «Εάν» όμως), κανονικά, στον Άρειο Πάγο. Πληροφορίες λένε ότι τελικά, ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης, δεν θα περιληφθεί σε αυτά τα ψηφοδέλτια, ούτε και κάποιος άλλος πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Και εξηγούμαι:

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον πρώην Αντιεισαγγελέα τον έχει πιάσει πονοκέφαλος με τις λίστες υποψηφίων που του παρέδωσαν οι συνεργάτες του Κασιδιάρη. Γιατί αν ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε ” λούμπεν ” τα ψηφοδέλτια του Σύριζα, τότε ο κ. Κανελλόπουλος μάλλον πρέπει να βρήκε το χάος με τους υποψήφιους του Κασιδιάρη.

Όχι, μην φαντάζεστε τίποτα πορτιέρηδες νυχτερινών κέντρων, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ωστόσο, τα βιογραφικά των στελεχών του σημερινού ναζιστικού μορφώματος, βρίθουν από το χαμηλό επίπεδο τους. Δεν είναι αυτό το κοινωνικό επίπεδο που θα είχε συνηθίσει ο τ. Αντιεισαγγελέας.

Για αυτό και μάλλον κατέβασε από την ιστοσελίδα του κόμματος αυτά τα βιογραφικά, λίγο μετά που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα. Πολλοί υποψήφιοι λοιπόν αυτού του κόμματος, περισσότερο φαίνεται να ιδρώνουν για τις επιλογές Κανελλόπουλου παρά για την απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με την κάθοδο ή όχι του ίδιου του κόμματος στις εκλογές.