Το μικρόβιο του ταξιδιώτη, η επιθυμία που σιγοκαίει για γνωριμία με νέους τόπους και πολιτισμούς, δεν απουσιάζει από το DNA του Έλληνα. Η ζωή όλων των ταξιδιωτών όμως θα γινόταν πολύ πιο εύκολη και τα ταξίδια σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς θα ήταν λιγότερο αγχωτικά και πιο συχνά αν φρόντιζαν ένα βασικό πράγμα. Ποιο; Το αυτοκίνητο!

Το πηγαινέλα με αμάξι στο αεροδρόμιο αλλά και οι οδικές εξορμήσεις στον τόπο επίσκεψης κάνουν ένα ταξίδι πιο διασκεδαστικό και ξεκούραστο. Η Enjoy Travel φροντίζει να γίνει και πιο οικονομικό, αφού πρόκειται για μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες να δουν τα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση τις ημέρες του ταξιδιού τους στην πόλη που τους ενδιαφέρει, να τα συγκρίνουν σε θέματα μεγέθους, κυβικών, ασφάλειας και τιμών, και να νοικιάσουν εκείνο που προτιμούν online. Και όλα αυτά μέσα από μια οθόνη, από την άνεση του σπιτιού τους.

Γιατί να μη μείνει το αυτοκίνητο στο σπίτι;

Ας θέσουμε την ερώτηση λίγο διαφορετικά: υπάρχει τρόπος να βεβαιωθεί κάποιος ότι το ταξίδι του οπουδήποτε στον κόσμο θα ξεκινήσει ευοίωνα και ευχάριστα; Ναι, πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητό του. Όχι μόνο δε χρειάζεται να βασιστεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, που μπορεί να αργήσουν ή να είναι γεμάτα, αλλά επίσης η περιπέτεια ξεκινά από έναν οικείο χώρο, παίζοντας την αγαπημένη του μουσική. Μάλιστα, το ταξίδι θα ολοκληρωθεί κιόλας με τον ίδιο χαρούμενο τρόπο. Ιδιαίτερα σημαντικό στη σήμερον εποχή είναι ότι το αυτοκίνητο συμβάλλει στην αποφυγή των αχρείαστων συνωστισμών, επομένως μειώνει την πιθανότητα να περάσει ένας ταξιδιώτης τις διακοπές του άρρωστος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου. Τέλος, οι χώροι στάθμευσης στα αεροδρόμια παγκοσμίως συμφέρουν, αφού το προσωπικό και οι κάμερες φυλάσσουν τα αμάξια από ληστές ή ατυχήματα.

Πολλοί, μόλις φτάσουν στον προορισμό τους, παραλαμβάνουν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να ξεκινήσουν άμεσα την εξερεύνηση. Με το αμάξι πηγαίνουν γρήγορα και με άνεση σε πάμπολλες δημοφιλείς αλλά και πιο απομονωμένες περιοχές, γνωρίζοντας καλύτερα και απολαμβάνοντας περισσότερο τον άγνωστο τόπο. Υπάρχουν κάποια μέρη που είναι πραγματικά ταξίδια ζωής και κάθε νέα γωνιά που προλαβαίνει κάποιος να επισκεφτεί είναι ανεκτίμητη.

Πώς η Enjoy Travel διευκολύνει τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο;

Η Enjoy Travel είναι μια εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς που εξασφαλίζει ότι οι χρήστες της θα απολαύσουν ένα υπέροχο οδικό ταξίδι χωρίς δυσκολίες. Πώς το καταφέρνει αυτό; Κρατώντας πάντοτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε υψηλά επίπεδα και προσθέτοντας νέες.

  • Ενοικίαση αυτοκινήτου παντού: Σε όποια πόλη του χάρτη και αν θέλει ένα άτομο να πάει, μπορεί να συγκρίνει τα αυτοκίνητα που προσφέρουν εκεί μεγάλες εταιρείες σε καλές τιμές και να νοικιάσει εκείνο που το εξυπηρετεί καλύτερα.
  • Ενοικίαση βαν: Για τις μεγάλες παρέες που δεν χωράνε σε ένα αυτοκίνητο, υπάρχει η επιλογή ενοικίασης βαν για αξέχαστες διαδρομές.
  • Πάρκινγκ Αεροδρομίου: Ένας οδηγός μπορεί να ευχαριστηθεί το ταξίδι του χωρίς άγχος για την ασφάλεια του αυτοκινήτου του, διαλέγοντας έναν από τους διάφορους χώρους στάθμευσης μέσα ή έξω από το αεροδρόμιο που τον ενδιαφέρει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η Enjoy Travel εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές ώστε να κλείσει κατευθείαν την καλύτερη θέση για το αμάξι του.

Η οργάνωση μοναδικών road trips σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι πλέον εύκολη με την Enjoy Travel, αφού χρειάζεται απλά ο ενδιαφερόμενος να είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και να γνωρίζει πού θέλει να ταξιδέψει.